Backers Zwembaden & Wellness ontwerpt, monteert en installeert zowel zwembaden als wellness. Met onze ruime ervaring kunnen wij het gehele proces van u overnemen, van ontwerp tot uitvoeren en onderhoud. Zo wordt u ontzorgt en kan u verder met andere klussen of projecten binnen uw bedrijf. Zodra wij met u van start gaan kijken we naar uw wensen en naar wat uw doelgroep wenst. Doordat wij al vele projecten hebben mogen uitvoeren voor hotels, campings, vakantieparken en andere bedrijven weten wij wat uw doelgroep van uw zwembad of wellness verwacht. Zodra het idee duidelijk is maken wij een ontwerp, voeren wij het uit en onderhouden wij uw zwembad of wellness. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor de technische vragen en lossen uw problemen zo snel mogelijk op. Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen uitvoeren? Bekijk hieronder al onze diensten.

Service

Klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en een snelle service staan bij ons hoog in het vaandel.

Ontwerp

Welk design, maat, vorm en kleur past het best bij de omgeving? Onze experts maken een ontwerp.

Aanleg

Alle wensen vertalen wij in een duidelijke offerte. Pas als de klant 100% tevreden is beginnen wij met de aanleg.

Nazorg

Zorgeloos genieten van zoveel mogelijk zwemplezier: gedurende het hele jaar kan ons team de kwaliteit van het water bewaken.

Wilt u uw gasten faciliteren met een zwembad of wellness? Wij helpen u graag met het ontwerpen van het juiste zwembad of wellness voor uw doelgroep. Samen bekijken we verschillende mogelijkheden en ideeën en op basis daarvan maken we een plan van aanpak. Naast het aanleggen en installeren van zwembaden en wellness kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud. Zo zorgen we er samen voor het zwembad of de wellness goed blijft functioneren.

Ik wil graag meer weten

Een greep uit onze merken en partners