Bijna 40 jaar geleden is het familiebedrijf Backers Zwembaden en Wellness ontstaan als een CV- en loodgietersinstallatiebedrijf. Door de jaren heen groeiden wij steeds meer uit tot zwembad en wellness installatiebedrijf. Wij ontwerpen, monteren en installeren zwembaden en wellness. Daarnaast berekenen en ontwerpen wij de luchtbehandeling bij binnenbaden voor zowel de privé- als openbare markt. Door onze jaren ervaring zijn wij gespecialiseerd in complexe technieken. Bij ons is geen project hetzelfde. Wij volgen de wensen van de klanten en denken mee met de klant. Alles kan, al uw wensen kunnen waar gemaakt worden! Wij werken met de beste materialen en producten. Mocht u een probleem hebben met uw zwembad of wellness, wij beschikken over een oplossend vermogen en lossen uw problemen op!
Inmiddels hebben wij een goede naam opgebouwd en zijn wij niet meer weg te denken uit de zwembad en wellness wereld.

In de branche installatietechniek, specifiek op het gebied van zwembaden en wellness, is Backers Zwembaden en Wellness B.V. een gerenommeerd bedrijf met bijna 40 jaar ervaring. Wij ontwerpen de techniek, installeren alles in eigen beheer en leveren kwalitatief een hoogstaand product.
We denken daarnaast mee met de klant, onze ruime ervaring komt hierbij van pas.
We leveren en installeren zowel privé-zwembaden, whirlpools, sauna’s als alles op het gebied van wellness. Daarnaast installeren we de techniek bij openbare zwembaden en doen het onderhoud hierop. Zo hebben we een uitgebreide klantenkring door heel Nederland. Neem eens vrijblijvend contact op voor een nader gesprek.

ontwerpen
Tekenen - over ons
Aanleggen - Backers Zwembaden en Wellness