Backers Zwembaden & Wellness ontwerpt, monteert en installeert zowel zwembaden als wellness. Bij ons staan uw wensen centraal. U geeft aan wat uw wensen zijn. Wij geven u advies en maken op basis van uw wensen en ons advies een ontwerp. Wij voeren het gehele proces voor u uit, van ontwerp tot het aanleggen van het zwembad of de wellness. Hierdoor wordt u ontzorgt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is de reden dat wij 24/7 beschikbaar zijn voor vragen over uw zwembad en om uw problemen op te lossen. Wij vinden het belangrijk dat u over de juiste informatie beschikt en altijd terecht kunt met uw vragen. Dus heeft u een vraag over uw zwembad/wellness of wilt u juist meer informatie voordat u een zwembad/wellness uitzoekt? Bel of mail ons! Bekijk hieronder al onze diensten

Service

Klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en een snelle service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Ontwerp

Welk design, vorm, maat, en kleur past het best bij uw omgeving? Wij bespreken uw wensen en maken een ontwerp.

Aanleg

Alle wensen vertalen wij in een duidelijke offerte. Tevreden over de offerte? Dan beginnen wij met het aanleggen.

Nazorg

Zorgeloos genieten van zoveel mogelijk zwemplezier: gedurende het hele jaar kan ons team de kwaliteit van uw water bewaken.

Met onze verschillende diensten staan wij voor u klaar. Zo kijken wij samen naar uw ideeën en geven u hier advies over. Samen kijken we naar de mogelijkheden en op basis daarvan maken wij een ontwerp. Het ontwerp wordt aan u voorgelegd en u heeft de kans om feedback te geven. Wij luisteren altijd naar uw feedback, want bij ons staan de wensen van onze klanten centraal. Zodra u akkoord heeft gegeven op het ontwerp gaan wij een planning maken voor het aanleggen. Nadat het zwembad of de wellness geïnstalleerd is geven wij u advies over het onderhoud. Mocht u eens per jaar uw zwembad of wellness willen laten onderhouden kan dit.

Ik wil graag meer weten

Een greep uit onze merken en partners