Brochure Whirlcare

De nieuwste brochure van Whirlcare staat online. Door deze brochure te lezen krijg je meer te weten over Whirlcare, de trends en producten. Bekijk de originele brochure hier
De originele brochure is niet in het Nederlands gemaakt. Daarom hebben wij de tekst in het kort vertaald. Bekijk de Nederlandse vertaling hieronder:

Daarom Whirlcare®

Wellness
De unieke hydromassage
Het steekt in het kruis, knijpt in de kuit en de gespannen nek veroorzaakt hoofdpijn? Met een Whirlcare staat uw eigen massagetherapeut altijd voor u klaar. Een bubbelbad kan verlichting bieden, vooral voor Duits nummer één probleem, rugpijn. Het therapeutische doel en het profylactische effect van reguliere whirlpooltoepassingen zijn ook gedocumenteerd voor een groot aantal klinische foto’s.

Sequentie Massage
Ontspan eenvoudig in het warme water, terwijl 27 verschillende programma’s elk lichaamsdeel intensief masseren. Geniet van een afwisselende zachte of krachtige massage van het bovenlichaam, de rug en de benen. Omdat het bed ook een waterstroomregelaar heeft, heeft u talloze mogelijkheden voor hydromassage.

Gezondheid
Aromatherapie
Aromatherapie wordt beschouwd als een nuttige, holistische begeleidende therapie. De bijbehorende geuren worden in het Whirlcare-water gesproeid en gebruikt, wat positieve effecten kan hebben, vooral voor mentale en emotionele disharmonieën. De effecten variëren van kalmerende en krampstillend tot stemmingsverbeterende en concentratieverhogende tot pijnstillende. Afhankelijk van uw humeur en stemming, kunt u uw welzijn verbeteren door de juiste geur te kiezen.

Kleurlichttherapie
Kleurlichttherapie gaat ervan uit dat elke kleur zijn eigen golfspectrum heeft en dus een bepaald effect: stimulerend of kalmerend, opwindend of balancerend. In de alternatieve geneeskunde wordt kleurlichttherapie vaak gebruikt om psychologische en psychosomatische klachten te verlichten. Maar het wordt ook gebruikt om lichaamsfuncties te stimuleren of te harmoniseren en om verstoringen in de energiestroom te elimineren. Whirlcare-whirlpools met kleurenlichttherapie hebben verschillende LED-lichtpunten die boven of onder de waterlijn kunnen zitten. Met behulp van de kleuren rood, geel, groen en blauw kunnen nuances met verschillende golflengten worden gemengd met een druk op de knop, waardoor verschillende stemmingen ontstaan.

De geluidstherapie
Laat u betoveren door de magie van muziek – het geluidssysteem in uw Whirlcare helpt u om te ontspannen en te genieten van uw persoonlijke geluidstherapie. Vooral systemen met subwoofers die de trillingen doorgeven aan het water en deze onder het oppervlak waarneembaar maken. Bluetooth, USB en draadloze afstandsbediening kunnen worden gebruikt om te bepalen welke muziek moet worden afgespeeld.

Skinoxyform – huidtherapie
Wilt u iets goeds doen voor uw huid, het vermogen ervan om te regenereren bevorderen, frisser aanvoelen en er langer jong uitzien? Trakteer haar op een extra zuurstoftrap met Skinoxyform. Miljoenen kleine bellen zuurstof strelen je lichaam terwijl je ontspant in Whirlcare. De microbellen dringen diep in de huid, verwijderen onzuiverheden en geven deze natuurlijk vocht. De productie van collageen, verantwoordelijk voor sterkte, structuur en stevigheid, wordt gestimuleerd. Skinoxyform verhoogt het zuurstofgehalte in het water met meer dan 70%. Dit kan het metabolisme stimuleren, de celgroei en diepe hydratatie van de huid verbeteren, zelfs lijnen en rimpels kunnen worden verminderd.

Whirlcare Yoga
Wat doen duiven, paarden, katten en koeien in de whirlpool? Veel! Whirlpool yoga is de nieuwe fitnesstrend die de voordelen van hydrotherapie combineert met rek-, versterkings-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Tegenwoordig ligt de nadruk, als een contrapunt voor dagelijkse stress en prestatiedruk, op de holistische benadering, die lichaam, geest en ziel in harmonie moet brengen. Degenen die regelmatig yoga beoefenen, kunnen hun conditie en vitaliteit verbeteren, het lichaamsbewustzijn versterken en meer innerlijke kalmte vinden.

Techniek
Zeer sterk stalen frame
Een zeer stabiel frame van gegalvaniseerd staal vormt het raamwerk van uw Whirlcare-whirlpool. De meeste fabrikanten gebruiken hout of WPC, een composietmateriaal van hout en kunststof, voor het frame. Omdat hout kan zwellen en onstabiel kan worden door hitte en vocht, moet het worden geïmpregneerd en wordt het dus gevaarlijk afval. Met WPC zijn hardheid en dimensionele stabiliteit sterk afhankelijk van het productieproces, en daarom kan het niet worden toegewezen aan een specifieke duurzaamheidsklasse. Gegalvaniseerd staal daarentegen heeft een langdurige corrosiebescherming en is bestand tegen de hoogste belastingen. Staal is ook een materiaal dat keer op keer kan worden gerecycled zonder kwaliteitsverlies.

ISO GREEN isolatie
Bubbelen is het hele jaar door erg fijn. Hoogwaardige, energie-geoptimaliseerde isolatie, die het energieverbruik ook bij zeer koud weer binnen de perken houdt, is daarom gewenst. In principe wordt onderscheid gemaakt tussen whirlpools met volschuim of met meerdere isolatielagen en tussenliggende luchtkussens.

Als de whirlpool volledig wordt ingeschuimd, zoals veel fabrikanten doen, is snelle en gemakkelijke toegang tot de techniek niet langer mogelijk, omdat de schuimisolatie eerst met moeite moet worden verwijderd. Dit maakt reparatie- en onderhoudswerkzaamheden tijdrovend en kostbaar. Conventioneel piepschuim met zilverfolie of isolatiewol is niet efficiënt genoeg en is problematisch voor het milieuevenwicht.

Whirlcare gebruikt de innovatieve hoogwaardige isolatie ISO Green in alle modellen, die volledig recyclebaar is. De daarin aanwezige grafietdeeltjes reflecteren de warmte die wordt uitgestraald door de pompen en het bubbelbad, daarom is geen zilverreflecterende folie vereist. Met ISO Green wordt, in combinatie met de buitenbekleding een energiezuinige standaard, een U-waarde van 0,32 bereikt. In de onderstaande voorbeelden is de waarde U = 1 / RT van toepassing.

Whirlcare kuip versterking
Veel fabrikanten gebruiken glasvezelversterkte kunststof (GFK) om de bubbelbaden te versterken. De dampen en stof in GRP-verwerking vormen een gezondheidsrisico voor mensen en kunnen de productiesystemen of plastic onderdelen zelf beïnvloeden. Whirlcare gebruikt een nieuw, energiezuinig, uit meerdere componenten bestaand opbouw op basis van polyurethaan voor de kuipversterking, dat biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en recyclebaar is. Het PU-materiaal bevat geen weekmakers of oplosmiddelen. Zowel het materiaal als het spuiten met behulp van geavanceerde robots maken snellere, milieuvriendelijke en individuele productie van uw gewenste whirlpool mogelijk.

Whirlcare beschermende ombouwpaneel
Het beschermende paneel, de buitenmantel van onze whirlpools, is ook vrij van verontreinigingen en volledig recyclebaar. Het hier gebruikte materiaal is van veel hogere kwaliteit dan conventionele hout- of kunststofbekleding, die zorg vereist en snel lelijk wordt door weersomstandigheden. Het is schokbestendig en hittebestendig en heeft zeer goede thermische en geluidsisolerende eigenschappen. Het Whirlcare-beschermpaneel wordt gekenmerkt door duurzaamheid en lichtechtheid en zelfs na tien jaar ziet het er nog steeds bijna uit zoals op de dag van levering. Nog een voordeel: onze buitenbekleding kan heel gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw worden gemonteerd, zodat de elektrische aansluiting of onderhoudswerkzaamheden probleemloos kunnen worden uitgevoerd.

Whirlcare beschermende afdekking
Een goede thermische afdekking is de gemakkelijkste manier om de warmte in de Whirlcare te houden en energie te besparen. De afdekking hindert ook vervuiling veroorzaakt door bladeren of insecten, wat vooral belangrijk is wanneer de Whirlcare onbeschermd in de tuin staat. Wij vinden het een belangrijk onderdeel van van de whirlpool en wordt standaard meegeleverd bij de aanschaf van een Whirlcare. De Whirlcare Protective Coat is door de speciale structuur en de gebruikte materialen, extreem slijtvast en zo veilig en stabiel dat je er zelfs op kunt lopen. Tegelijkertijd scoort het met betere isolatiewaarden dan conventionele afdekkingen. We hebben een gaasachtig speciaal weefsel aan de binnenkant en onderkant van de Whirlcare Protective Coat verwerkt, waarvan de speciale structuur waterdamp en condens afvoert en ervoor zorgt dat het afdruipt. Dit betekent dat er zich geen vocht kan ophopen, wat schimmelgroei voorkomt en de levensduur van de hoes aanzienlijk verlengt.

De efficiënte pompprestaties
Onze waterkrachtpompen werken uiterst efficiënt, energiebesparend en krachtig. Dankzij hun hoge doorvoer zijn ze de ideale therapiepompen, zelfs voor grote spasystemen. Omdat hoe meer watervolume door de leidingen wordt geperst, hoe groter de massagedruk in de whirlpool. In tegenstelling tot veel andere fabrikanten, gebruikt Whirlcare geen tweetraps pompsysteem, maar gebruikt een afzonderlijke circulatiepomp voor watercirculatie ongeacht het totale aantal pompen. Op deze manier blijft het volledige pompvermogen voor de hydromassage behouden.

Kristalhelder – de ozonator
De extra waterdesinfectie door ozon en / of UV-licht (afhankelijk van het model) doodt op betrouwbare wijze bacteriën en bacteriën en vermindert de behoefte aan waterverzorgingsproducten zoals chloor, actieve zuurstof, broom of biologische additieven. Een ozonsysteem zorgt voor een natuurlijke desinfectie van het water en het leidingsysteem. Ozon is een onstabiel molecuul dat bestaat uit drie zuurstofatomen en een van de meest effectieve antibacteriële middelen: bij contact met water bevochtigde stoffen brengt het zijn derde atoom over op dit materiaal: virussen, bacteriën en andere micro-organismen worden vernietigd.

Slimme wellness
Regel de temperatuur, activeer energiebesparende modi, verander de circulatiecycli: onze nieuw ontwikkelde app geeft u toegang tot alle informatie over uw Whirlcare onderweg en kunt alle essentiële functies bedienen via uw smartphone. Als u wilt, kunnen dealers en fabrikanten ook rechtstreeks met uw Whirlcare communiceren, foutcodes uitlezen via de onderhoudsapp en eventuele fouten online verhelpen. Zelfs de aanpassing van essentiële functies aan uw behoeften is mogelijk. Deze handige service is standaard in alle modellen van de edities E, S en K-Luxury.

Geluidssysteem van hoge kwaliteit
Door de speciale isolatie en de structuur wordt uw Whirlcare een uniek geluidslichaam: hier is er geen storing door rammelen of kraken, zoals soms het geval is met volschuim of whirlpools met houten of WPC-frames. Bluetooth en draadloze afstandsbediening kunnen worden gebruikt om te regelen welke muziek moet worden afgespeeld. Met Whirlcare’s Smart Spa werkt dit zelfs via spraak: het combineert spraakinvoer, WiFi-functie en krachtige luidsprekers met de integratie van Amazon’s Alexa. Hiermee kun je genieten van muziekstreamingservices zoals Spotify, Amazon Music en nog veel meer terwijl je bubbelt – perfect voor het volgende whirlpoolfeest!

LED-technologie
Oneindige kleurcontrole. Met de nieuw ontwikkelde technologie kunt u het bedieningspaneel gebruiken om uw kleurlichttherapie in zones en groepen te verdelen en om opties voor snelheid en automatische wijziging vooraf te programmeren. Er zijn meer dan 16,7 miljoen mogelijke kleurvarianten. Schakel uw Whirlcare om te ontspannen of te feesten en de verlichtingstechnologie zorgt voor de rest.

Maximaal massage-effect
Met onze jets hebben we ervoor gezorgd dat ze direct op de spierreactiepunten en probleemgebieden werken. Daarom vindt u meer jets in bijna elke Whirlcare dan in vergelijkbare modellen van andere merken. Omdat een jet die er niet is, niet kan masseren. Wilt u meer uitgebreide waterstralen voor grootschalige massages? Of werk je liever aan een specifiek deel van je lichaam? Geen probleem! Een breed scala aan verschillende jets  zorgt ervoor dat u uw whirlpool ook achteraf aan uw behoeften kunt aanpassen. Iedereen kan de uitwisseling zelf doen met minimale inspanning – meer individualiteit is niet mogelijk!