Eerste prijs gewonnen tijdens de BSW awards

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!


Wij hebben wat te vieren!

Wij zijn eerste geworden bij de wedstrijd voor de mooiste zwembaden, georganiseerd door de Duitse Vereniging van Zwembaden & Wellness (Bundesverband Schwimmbad & Wellness – bsw e.V.). Dit zijn de Oscars op het gebied van Zwembaden en Wellness.

Ongeveer 400 zwembaden uit Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Slowakije, Zwitserland en Nederland namen deel aan deze wedstrijd. Een gespecialiseerde jury, aangevuld met consumenten, selecteerde per categorie drie winnaars. Vanavond was de uitreiking en kregen wij de gouden medaille uitgereikt voor de categorie “Private indoor pool”.

Backers Zwembaden - prijswinnende binnenbad

Ons winnende zwembad werd door de jury omgeschreven als; Kubistisch, mystiek, heilig, mysterieus – je weet niet eens wat het juiste woord is voor dit binnenzwembad. Alle bijvoeglijke naamwoorden passen – net zoals alles hier bij elkaar past. Vormen, kleuren, materialen – meesterlijk gemengd en “gegarneerd” met een geaccentueerd lichtconcept. Als je hier zwemt, kun je jezelf onderdompelen in een andere wereld in de ware zin van het woord – een zwembad van een klasse apart!”

We zijn zeer trots op het behaalde resultaat en kijken uit naar meer bijzondere projecten in de toekomst! Ook op zoek naar een privé zwembad? Neem contact met ons op en we bespreken uw wensen!

Zwembad rotterdam - eerste prijs BSW
BSW prijswinnende zwembad
Backers Zwembaden - prijswinnende binnenbad
BSW Award