Backers Zwembaden en Wellness - over ons - huisstijl en website

Begin vorig jaar zagen wij in dat onze huisstijl en website niet past bij wat wij willen uitstralen. Door de jaren heen zijn wij een bedrijf geworden wat uitdagende en bijzondere zwembaden en wellness wil creëren. Bij ons is geen project hetzelfde en elke keer proberen wij een uniek zwembad en/of wellness neer te zetten gebaseerd op de wensen van de klant. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en lossen de problemen die wij tegen komen op. Wij zijn innovatief en zijn op de hoogte van de laatste trends. Dit was niet zichtbaar in onze website en huisstijl. Daarom hebben wij een nieuwe huisstijl en website gemaakt

Huisstijl en website

In maart zijn wij met het proces begonnen. Wij hebben gekeken wat we willen uitstralen en welke kleuren bij ons passen. Op basis hiervan heeft Mixed Studio’s een logo en huisstijl gecreëerd waar wij erg blij mee zijn. Toen het duidelijk was hoe de huisstijl eruit zag hebben wij samen met Standout Reclame uit Ommen en Changes Marketing Creatie uit Hardenberg gekeken naar de mogelijkheden voor de website. Standout Reclame heeft een design voor de website gemaakt en gebouwd. Changes Marketing Creatie heeft de website mogen vullen met teksten en afbeeldingen.

Twee doelgroepen

In de website zijn een aantal keuzes gemaakt. Zo zie je op de homepagina direct een verdeling in privé en openbare zwembaden en wellness. Wij hebben hier voor gekozen omdat wij deze twee verschillende doelgroepen bedienen. Deze doelgroepen hebben beide hun eigen wensen, wettelijke voorschriften en voorkeuren. Op deze manier kunnen wij de doelgroepen op de juiste manier kunnen aanspreken. De nieuwe website is voorzien van de nieuwste technieken. Zo is de website deels interactief. Hierdoor hebben wij een website die bij de tijd past.

Met deze nieuwe website willen wij u de juiste informatie geven en u op de hoogte stellen van de laatste trends en updates. Daarnaast laten wij onze projecten zien, zodat u ziet wat wij allemaal voor u kunnen uitvoeren. Wij zijn erg blij met het eind resultaat en horen graag wat u ervan vindt.