Zwembad Utrecht Privé - Backers Zwembaden

In Utrecht hebben wij een mooi project opgeleverd. Het ging om een privé binnenbad met een aantal wellness elementen. Lees hieronder wat we allemaal hebben gedaan tijdens dit project.

In de kelder hebben wij een luxe zwembad met overloopgoot geïnstalleerd. Door de overloopgoot staat het water tot aan de bovenrand, dit geeft het zwembad een chique uitstraling. Het zwembad is voorzien van diverse speelelementen, zoals een jetstream en een massagestraal voor de rugpartij, uit de muur komt een waterval.

Het bad is met mozaïek betegeld in diverse blauwtinten, als u goed kijkt ziet u zelfs enkele gouden mozaïektegeltjes. Om het geheel af te maken is half in het bad een whirlpool geïnstalleerd, deze is ook voorzien van een overloopgoot. Verder is er in dezelfde ruimte een stoomcabine en een Finse sauna door ons geplaatst. Hierdoor is de ruimte van allerlei Spa en Wellness elementen voorzien en kan de klant heerlijk een paar uur ontspannen. De klant kan zelfs naar buiten om op het terras te genieten van de zon.

Bekijk hieronder het eindresultaat!

Privé bad - Utrecht - Backers Zwembaden en wellness
Zwembad Utrecht Privé - Backers Zwembaden
Wand spuiter - Backers Zwembaden - Privé zwembad Utrecht
Binnenbad Utrecht - Zwembad
Binnenbad - Backers Zwembaden en Wellness
Binnenbad - Backers Zwembaden