De Oeverhorst beschrijft zichzelf als de Luxe Wellness Appartementen. Op de begane grond is een appartement met twee 2-persoons slaapkamers gesitueerd. Op de eerste verdieping is in de ruime badkamer een sauna geplaatst voor Fins gebruik. De wanden en het plafond van deze sauna zijn voorzien van Nordische Fichte hout. De banken in de sauna zijn vervaardigd uit Espe hout. Daarnaast is in dezelfde badkamer een bouwkundige douchecabine gemaakt waarin men ook kan genieten van een stoombad.

De Oeverhorst beschikt ook over een wellnesstuin. De wellnesstuin van de Oeverhorst is voorzien 2 barrelsauna’s in de vorm van het appartementengebouw. Één van de barrelsauna’s is voorzien als een Finse sauna, de ander als infraroodcabine. Daarnaast is er een whirlpool voor 6 personen en een heus bierbad geleverd en gemonteerd.

Het bierbad is een bijzonder bad. Dit 2-persoonsbad wordt namelijk gevuld met lokaal gebrouwen bier en daarna opgewarmd. Bier is rijk aan vitamine B en zou goed voor de huid en het haar zijn. Het haar wordt er zacht en soepel van en krijgt een mooie glans.

Wij hebben alle wellness producten geleverd en gemonteerd bij de Oeverhorst. De reden hiervoor was wij het gehele plaatje kunnen leveren, van zwembad tot wellness. Dit is gemakkelijk voor de klant, want dan hebben ze alles in 1 hand, 1 aanspreekpunt, 1 facturatieadres, 1 adres voor onderhoud.

Wil je meer lezen over de Oeverhorst? Neem een kijkje op de website.

De Oeverhorst - gebouw - Backers Zwembaden
De Oeverhorst - Backers - Wellness