Duurzaamheid en een zwembad klinkt absurd?
Nu niet meer! – Want met het TOPRAS Top Water-Save-System presenteren wij DE innovatie van het jaar!

De TOPRAS Groep heeft het initiatief genomen en is de uitdaging aangegaan om de klimaatverandering te sparen en het antwoord is: TOPRAS Top Water-Save-System. Maar wat is dit TOPRAS Top Water-Save-System? Het is een systeem om onze hulpbronnen te sparen, want ons klimaat verandert en de weersextremen nemen toe. Veel regio’s in ons land kampen met langdurige droogte. Dit is de reden dat duurzaam en zorgvuldig gebruik van water, de belangrijkste hulpbron op onze prachtige aarde, zeer belangrijk is.

Naast het duurzame en zorgvuldig gebruik van water willen steeds meer mensen hun lang gekoesterde droom van een zwembad in hun eigen tuin of huis realiseren. Maar ook de commerciële zwembaden en wellnessbedrijven moeten niet vergeten worden. Zij verbruiken veel gezuiverd water terwijl een groot deel hergebruikt kan worden.

 

Top Water Save - Backers Zwembaden en Wellness - TOPRAS

Dat is zonde! Dus hoe kunnen we ervoor zorgen dat we niet ons drinkwater verspillen?
TOPRAS zag de signalen enige tijd geleden en “dacht vooruit” om een oplossing te vinden die particulieren en commerciële gebruikers in staat zou stellen hun dromen te vervullen of om hun werk te doen en tegelijkertijd het milieu te beschermen. De De TOPRAS Top Water-Save-System is de oplossing tegen de verspilling, voor zowel bedrijven als particulieren.

Half november is de grote presentatie van dit systeem in Lyon, daarna gaat het systeem in de verkoop. Interesse in het systeem? Neem contact met ons op!

Backers Zwembaden - buitenbad - Water Save System

Top Water Save System wint de de Groene Technologie Innovatie Prijs 2022

Voor het innovatieve idee en de techniek van het Top Water Save System ontving TOPRAS in 2022 de Groene Technologie Innovatie Prijs van het vakblad Schwimmbad + Sauna. Met de “Golden Wave”-prijs bekroont Schwimmbad + Sauna om de twee jaar uitstekende producten, technologieën en processen, evenals hun fabrikanten en ontwikkelaars. In de categorie “Green Technology” worden milieuvriendelijke en duurzame technologieën voor zwembad- en wellnessbouw onderzocht en beoordeeld door een zeskoppige jury bestaande uit zwembadbouwers en experts uit de industrie.

TOPRAS ziet de prijs als een stimulans om mee te blijven doen en te zoeken naar innovatieve oplossingen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus en willen graag met technische innovaties, ideeën en initiatieven de zwembaden in de toekomst zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk maken.

Op de website van TOPRAS kunt u nog veel meer informatie vinden over het systeem. Op zoek naar meer informatie? klik hier!