Zwembadinstallatiemonteur - Backers Zwembaden en Wellness

Afgelopen jaren is ons familiebedrijf Backers Zwembaden & Wellness erg aan het groeien. Dit is de reden dat wij ons team willen uitbreiden. Wij zijn op zoek naar iemand die wij kunnen opleiden tot zwembadinstallatiemonteur. Binnen deze functie hou jij je bezig met het elektrische gedeelte van de zwembaden en wellness. Het werk is zeer divers, wij hebben zowel grote als kleine projecten. Bij Backers Zwembaden & Wellness is geen project hetzelfde. Wil jij elke dag fluitend naar je werk? Kom dan werken bij Backers Zwembaden & Wellness.

Wie zijn wij?
Wij zijn het familiebedrijf Backers Zwembaden & Wellness. Met inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in de installatietechniek, op het gebied van zwembaden en wellness, zijn wij een bekende speler in deze sector. Wij zijn een all-round bedrijf, we ontwerpen de techniek, installeren alles in eigen beheer, leveren kwalitatief een hoogstaand product en denken mee met de klant. Zo ontwerpen, bouwen en onderhouden we technische installaties van mooie, unieke projecten door heel Nederland voor onder andere klanten als Landal en Van der Valk. Daarnaast leveren wij ook privé-zwembaden en wellness.

Wat verwachten wij van jou?

• Een opleiding elektrotechniek, of gelijkwaardige mbo-opleiding
• Ervaring in met elektra
• Ervaring in de zwembadinstallatietechniek is een pré
• In het bezit zijn van een rijbewijs B
• VCA-diploma is een pré
• Servicegerichte, professionele persoonlijkheid
• Flexibiliteit: je wil ook af en toe in de avonden en weekenden werken (i.v.m storingsdiensten)

Wat kan je van ons verwachten?
Wij bieden een afwisselende/gevarieerde functie aan in de zwembadinstallatietechniek. Samen met een leuk team van vakkundige en betrokken collega’s, maken we van iedere opdracht een succes. Wij staan open voor jouw ideeën en meningen want jouw inbreng is waardevol voor onze klanten. In ruil voor jouw ervaring, kennis en kunde bieden wij een mooi salaris. Daarnaast zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in specialisaties.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Richard Backers via: 0529 – 760 760.
Geïnteresseerd?
Wanneer je interesse hebt in deze vacature, stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar info@backerszwembaden.com. Wij zullen binnen enkele dagen reageren op de sollicitatie.